bulina-01

Programele de nutritie POST-DETOX

Programele de nutritie POST-DETOX sunt gandite intre 1-7 zile, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade in functie de obiectivele Beneficiarului, starea de sanatate si recomandarile medicului.

Fiecare program in parte, poate fi individualizat la solicitarea Beneficiarului

Tariful unui meniu zilnic este 120 Ron si livrarea se face exclusiv in Bucuresti intre orele 09:00-10:30

Meniurile PRE-DETOX sunt preparate in ziua expedierii lor. Din acest motiv meniul trebuie comandat cu o zi inainte.

Transportul este gratuit 

Programele de nutritie POST-DETOX sunt dezvoltate si testate de catre nutritionistii Centrului Infrafit si sunt destinate etapei de revenire a organismului la alimentatia uzuala, dupa finalizarea programului DETOX.

bulina-01 Etapa POST- DETOX reprezinta perioada in care organismul revine la alimentația normala treptat, prin nutriție adecvată, “light” , de tip raw-vegan si include un meniu zilnic de 3 mese principale si o gustare

  1. Acum, dupa ce detoxifierea este finalizata, se reia treptat procesul de digestie, iar colonul isi reia tot treptat miscarile peristaltice care au rolul de a elimina continutul de reziduuri. In perioada detox-ului aceste miscari au fost inactive, dat fiind ca sistemul digestiv s-a aflat in repaos iar colonul a fost curatat mecanic,prin terapia Angel of Water.
  2. Aceasta etapa dureaza cateva zile, timp in care se reintroduc treptat alimentele uzuale. Proteina animala va fi reintrodusa dupa 4-5 zile.
  3. ATENTIE !!! In cazul in care revenirea la alimentatia uzuala nu se face treptat si nu este urmata corect, sistemul digestiv poate suferi major, existand sanse foarte ridicate ca Beneficiarul sa aiba simptome extrem de neplacute. (dureri abdominale, gaze, stari de voma, migrene).

 

Meniuri POST DETOX


Read more...