Stresul este principalul dezechilibru care afecteaza societatea moderna. Relatia dintre stres si boala este deja un fapt demonstrat, iar gestionarea si tratarea urmarilor stresului trebuie sa devina preocuparea majora a oricarei persoane care este interesata de reechilibrarea sanatatii.

bulina-01 Traim cu totii intr-o societate grabita, prin natura lucrurilor fiind obligati cu totii sa tinem piept acestui ritm. Timpul insuficient pentru a satisface atat obligatiile profesionale, cat si pe cele care tin de familie sau de suflet se traduce in situatii declansatoare de stres. Medicii sustin ca acesta face bine organismului uman, atunci cand apare intr-un context pozitiv, de bucurie, insa este deosebit de nociv atunci cand organismul nu gaseste suficiente resurse pentru a se apara de factorii externi care-l agreseaza. Stresul poate fi acut, atunci cand apare ca urmare a unei singure situatii, sau poate fi vorba de un stres cronic, care apare in urma prelungirii unei anumite situatii timp indelungat.

bulina-01 De aceea, este bine sa evitam, pe cat se poate, starile conflictuale si sa participam la cat mai multe activitati relaxante. In caz contrar, efectele asupra organismului sunt dintre cele mai grave. Efectele majore ale stresului se reflecta in primul rand asupra sistemului cardiovascular. Stresul se afla printre factorii care declanseaza infarctul miocardic,  hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat. Persoanele supuse stresului nu pot sa-si controleze apetitul alimentar si astfel se ajunge la obezitate. Nu trebuie neglijate nici efectele stresului asupra sistemului imunitar. Un stres prelungit conduce la deprimarea sistemului de aparare a organismului, una dintre cauzele prin care medicii explica aparitia diferitelor forme de cancer.

bulina-01 Programe De-stress incepand de la 92 Euro

 

DE-STRESS PROGRAMS

Simply DE- STRESS Suport informational continuu 1x Biodream – metoda pentru detoxifierea emotionala & rebalansare psihica 1 x Reflexoterapie 1 x Detox sauna – metoda terapeutica bazata pe infra rosu 1 x hydro masaj cu


Read more...