Dr. Doru Udisteanu

Dr. Doru Udisteanu este specializat in chirurgie, implantologie, paradontologie, in Medicina Biologica, in Medicina Energetica si in Bio frecventa.

Dr. Udisteanu  detine doctoratul in Medicina Biologica si alternativa, este specializat in nutritie functionala de vindecare si in acupunctura (traditionala, laser acupunctura, elecro acupunctura si magneto acupunctura) precum si in tehnici energetice chinezesti de vindecare, recalibrare energetica si emotionla, precum Qigong medical, Baguazhang si Taiji.

El este unul dintre putinii si valorosii discipoli din Europa ai Marelui Maestru Chen Xiaowang, este singurul roman certificat international in Taijiquan stilul Chen si oficial a 20-a generatie Chen Taijiquan.

Pentru Dr. Udisteanu, China reprezinta sursa de inspiratie din ultimii 22 de ani, fiind locul in care a studiat, a aprofundat si s-a specializat in medicina biologica si alternativa, in stilurile chinezesti de vindecare, dar si locul care i-a transformat viata radical in bine si in care s-a auto-descoperit si schimbat profund.

Dr. Udisteanu priveste fiecare pacient ca individ si nu ca diagnostic Cand medicina moderna pare a spune “nu stiu” sau “nu se poate”, Dr Udisteanu persevereaza si ne asigura “nu ne vom opri pana nu descoperim care sunt cauzele”. Niciodata nu exista doua protocoale identice. El acorda fiecarui pacient atat de mult timp cat este necesar pentru a-i oferi o intelegere complexa si detaliata despre situatia sa individuala si o face cu caldura si dorinta reala de a-l vindeca.